onsdag 6 april 2011

Ha du din tro men jag vill inte ha med den att göra

Gud va skönt idag skulle jag ha städat men blev så trött efter att jag slutat imorse så de blidde inte så, jag blir sittandes/liggandes i soffan och bläddra genom dom få tv kanalerna vi har, bara gjort ingenting! Får städa imorrn istället :) .

Igår när ja jobba, när ja va i höghusen, i det andra höghuset stannade hissen med någon i medans ja stod på bottenvåningen och väntade på den, jag tänkte "aldrig att jag springer upp för trapporna" så jag gick ut igen och så bestämde jag mig för att komma tillbaka senare när dom hade slutat (elgubbar där som jobba på nått tydligen så de kunde bli strömavbrott mellan 9-16) i alla fall, jag kom tillbaka runt hmn halv sju tror ja klockan hade hunnit bli, ställde mig i hissen och åkte upp, jag stod och tittade på tidningarna tittade i speglen och så ut genom de lilla fönstret så man kan se varje våning i liksom. Titta ner i golvet sen titta upp och ut genom fönstret igen, mitt hjärta stanna fan och jag höll på att tappa dom förbaskade tidningarna! Jäkla kärring stod upptryckt i fönstret och flina och titta på mig medans jag åkte uppåt! Trodde jag skulle dö! Sådär kan man ju inte stå heller! Skrämmer ju slag på folket i hissen! Plus att de va mörkt i trappuppgången oxå den enda lyset som fanns va de som va inne i hissen! Skrämde totalt skiten ur mig! Hon måste ha tyckt de va roligt dock stod där och flina. Nej usch och fy! Filmsnutten är tagen ur The Grudge, vid ca. 5,43 min. De såg ja i mitt huvud.



Och hjälp vad jag önska vi hade ett kikhål i dörrn! Om vi hade haft de och jag kunde kika vem som stod utanför hade jag absolut inte öppnat dörrn!! Kommer hit och predikar om gud!!! Nej de fick jag nog av förra veckan tack så mycket! Dom babbla på om gud och allt som gud har skapat, jag sa jag är inte intresserad, dom stoppa en broschyr i näven på mig och sa jag borde komma, och att dom skulle be för mej!? Idioter om jag får säga, visst du får ha din tro, men kom inte till min dörr och predika och försöka få mig "över på er sida". Jag är inte ett dugg intresserad!!

Nej om jag ska ta och klä på mig igen då, kanske ska diska iaf tills Jesse kommer hem annars blir han så gnällig så. Ha det bra alla små.
xoxo Joanna

1 kommentar:

  1. Hahaha så roligt !! Ta det som ett tecken! Guds ord två veckor i rad, det måste vara något du behöver höra :)) Ta och läs broschyren du, det står säkert något där som är till dej, hahahaha

    SvaraRadera